Header Ads Widget

Βότανα για άμεση απώλεια βάρους και καύση λίπους!


 

Ποια είναι τα κατάλληλα βότανα που είναι αποτελεσματικά στην προσπάθεια του καθενός για άμεσο αδυνάτισμα;

Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, είναι σημαντικό να εντάξουμε στο καθημερινό διατροφικό μας πλάνο τα λεγόμενα αδυνατιστικά ροφήματα βοτάνων αλλά αυτό με μέτρο. Το ιδανικό για τους διαιτολόγους είναι 20 λεπτά πριν από το γεύμα με σημαντικά ωστόσο διαστήματα παύσης. Μετά από κατανάλωση 2 μηνών καλό είναι να ακολουθεί παύση περίπου για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Λίστα με τα βότανα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πιο άμεσα στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

Ρίγανη

H ρίγανη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στο αδυνάτισμα λόγω των ισχυρών αντιοξειδωτικών που διαθέτει. Συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του πεπτικού συστήματος ενώ παράλληλα αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης που αποτελεί ορμόνη της ευτυχίας.

Ρίζα Τζίντζερ

Η λήψη ωμής ρίζας Τζίντζερ μειώνει τη ναυτία και τους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την διακοπή του καπνίσματος.

Λουίζα: Για κάψιμο λίπουςΈνα από τα πιο γνωστά βότανα που βοηθάει στο κάψιμο του λίπους, αλλά και θεωρείται ως το βότανο εχθρός της κατακράτησης. Η λουίζα βοηθά στην αύξηση του μεταβολισμού και στη ρύθμιση της όρεξης.

Χαμομήλι: Για επίπεδη κοιλιάΚαταπληκτικό αν νιώθετε την κοιλιά σας πρησμένη. Δύο φλιτζάνια την ημέρα υπόσχονται να σας ξεφουσκώσουν άμεσα!

Πράσινο τσάι: Για αποτοξίνωση καιαπώλεια λίπους στην κοιλιάΤο πράσινο τσάι είναι ο βασιλιάς της αποτοξίνωσης. Έρευνα της Αμερικανικής Κοινότητας Διατροφής έδειξε πως τα άτομα που κατανάλωναν πράσινο τσάι έχασαν περισσότερο λίπος από την κοιλιά σε σχέση με όσους έπιναν μόνο νερό. Διεγείρει τις καύσεις και την οξείδωση του λίπους.

Σπιρουλίνα: Για μείωση της όρεξης Η σπιρουλίνα είναι ιδανική για τις περιπτώσεις των ανθρώπων που καταφεύγουν στο φαγητό όταν δεν έχουν διάθεση. Είναι εξαιρετικά θρεπτική και εάν ληφθεί πριν το γεύμα βοηθάει να μειωθεί η όρεξη, έτσι ώστε να τρώμε λιγότερο κατά τη διάρκεια των γευμάτων και να νιώθουμε λιγότερη πείνα μεταξύ αυτών. Διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα την όρεξη αφού περιέχει ολοκληρωμένη πρωτεΐνη, μαζί με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και πολυσακχαρίτες που αυξάνουν ελάχιστα τα επίπεδα γλυκόζης του αίματος

 Tαραξάκο: για να περιορίσετε την όρεξη Tο ταραξάκο βοηθά στο μεταβολισμό των σακχάρων και των λιπών – γι’ αυτό και θα μπορούσε να βοηθήσει έναν υπέρβαρο με αυξημένη χοληστερίνη. Eπιπλέον, ρυθμίζει την όρεξη, συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ήπατος και έχει καταπραϋντική δράση.

Πηγη https://www.itrofi.gr/fytika/votana/article/2525/6-votana-gia-amesi-apoleia-varoys-kai-kaysi-lipoys

https://www.imommy.gr/2015/03/05/ta-magika-botana-poy-adynatizoyn/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια